Jun 2, 2014

Qaseh Gold - Ramuan dalam Qaseh Gold

Posted by mesrani at 4:16 AM

RAMUAN DALAM QASEH GOLD

Tugas kami hanya menghebahkan makanan tambahan selebihnya pilihan di tangan anda.

Apa itu QASEH GOLD?

Qaseh Gold merupakan makanan tambahan berasaskan makanan-makanan sunnah: kurma, madu asli, air zamzam, minyak zaitun, habbatus sauda', buah tiin, saffron, jus delima dan gum Arabic (manna) dicampur dengan beberapa herba tradisional lain.

RUMUSAN TAMBAHAN KHUSUS UNTUK LELAKI(5 tahun keatas): Qaseh GOLD KEKANDA dengan rumusan khas untuk golongan lelaki diperkaya dengan herba khusus seperti Guarana, Tribulus & Ashwaganda.

RUMUSAN TAMBAHAN KHUSUS UNTUK WANITA(5 tahun keatas): Qaseh GOLD ADINDA dengan rumusan khas untuk golongan wanita diperkaya dengan herba khusus seperti Passiflora, Pegaga & Manjakani

PENYEDIAAN SECARA AMALAN PENGILANGAN ISLAMIK (IMP): Diperkasakan dengan bacaan Al-Quran dan doa-doa khusus oleh kakitangan yang sentiasa di dalam keadaan berwudhu Insya-ALLAH menghasilkan produk yang bertaraf HALALAN THOYYIBA (HALAL LAGI SUCI).

QASEH GOLD JUNIOR:
Qaseh Gold Junior dengan kandungannya adalah kurma, madu, kismis, delima, zaitun, buah tiin, gingko, badam, garam bukit, habbatuss sauda`, bayam, pegaga, air zamzam, za`faran, dan gam arab (manna)

 Gandingan makanan sunnah dan badam serta kismis sgt bagus untuk kecerdasan minda

 Madu dan kurma menbantu dalam membekalkan tenaga segera kepada tubuh badan untuk merangsang fungsi otak untuk lebih cerdas.

 Qaseh gold junior juga mempunyai kandungan serat yang tinggi. menbantu masalah sembelit.

✔ Qaseh gold junior juga mengandungi prebiotik semula jadi daripada sumber manna ( gum arab ) berfungsi untuk mengekalkan kesihatan usus

 Gabungan bayam dan pegaga dlm qaseh gold junior mengandungi kalsium , magnesium dan zat besi yang tinggi berfungsi untuk menyokong tumbesaran yang lebih sihat dan kuat Insya ALLAH

 Gabungan makanan sunnah dan makanan terpilih ini bercirikan anti bakteria dan anti oksidan berupaya membekalkan sistem imun badan lebih mantap dan kuat. dalam satu botol mendapat satu set kesihatan yang mantap dan otimum serta kehidupan anak anda lebih bermutu.. Insya ALLAH..

RENUNGAN : antara makanan pilihan para huffaz ialah madu , kismis , dan kurma. kebaikan qaseh gold junior ini adalah meningkatkan sistem imun, selera makan, memberi tenaga, merangsang minda, kaya dengan serat dan menyokong tumbesaran.. BERIKHTIARLAH DENGAN QASEH GOLD. InshaAllah dapat mencegah 1001 masalah kesihatan.

PM/CALL/WHATSAPP/TELEGRAM: 017-3516725
EMAIL: qasehbysofea@gmail.com
Kata-kata yang ingin dimasukkan ke dalam Read More.

Categories , , , ,

0 comments:

 

LIFE.LAUGH.LOVE Copyright © 2009 Designed By Mesrani